Comunicate de presăVă prezentăm comunicatele de presă în ordine cronologică :


 • Important Municipalitatea Botoșaneană începe să colecteze deșeuri voluminoase.
  Primăria Municipiului Botoșani în colaborare cu Urban Serv SA demarează din data de 28.03.2022 campania de colectare a deșeurilor voluminoase. Citiți în continuare anunțul.

  [postat pe 25.03.2022 de ]
 • Important Campania ECOTIC „Orașe Curate” revine în Botoșani
  Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani, Primăria orașului Bucecea, Primăria comunei Vorona, URBAN SERV SA, ELTRANS SA Botoșani, APM Botoșani și ADI ECOPROCES, relanseaza campania "Orașe Curate Botoșani”, ce se desfășoară în perioada 21 martie – 22 aprilie 2022. Cetățenii sunt informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare. Citiți în continuare comunicatul de presă și flyerul campaniei.

  [postat pe 01.03.2022 de ]
 • Important Campania ECOTIC „Orașe Curate” revine în Botoșani
  Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani, Urban Serv SA, ELTRANS SA BOTOSANI, APM Botoșani, ADI ECOPROCES si Primaria comunei Nicseni relanseaza campania "Orașe Curate Botoșani”, ce se desfășoară în perioada 01 – 15 septembrie 2021. Cetățenii sunt informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare. Citiți în continuare comunicatul de presă si flyerul campaniei.

  [postat pe 25.08.2021 de ]
 • Comunicat la finalul campaniei „Orașe Curate” în Botoșani: „Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, s-a desfășurat în perioada 1 martie - 7 aprilie 2017 în municipiul Botoșani. Campania a încurajat locuitorii orașului Botoșani să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare Urban Serv SA Botoșani. Aproximativ 6.000 kg DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice) au fost colectate în perioada campaniei. Citiți întregul comunicat aici.
  [postat pe 13.04.2017 de ]
 • Comunicat: Activitatea de colectare separată și transportul separat al deșeurilor municipale și al deșeurilor similare provenind din activități comerciale, din industrie și instituții, inclusiv fracții colectate separat la nivelul unității administrativ-teritoriale Municipiul Botoșani, și predarea acestora în depozitul ecologic în CMID Stăuceni... citiți întregul comunicat aici.
  [postat pe 12.04.2017 de ]
 • Comunicat: Urban Serv SA Botoșani, în parteneriat cu Asociația Ecotic București, Primăria Municipiului Botoșani, Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani și Modern Calor SA Botoșani, vine în întâmpinarea dumneavoastră și vă ajută să predați echipamentele electrice și electronice uzate sau învechite (DEEE). În perioada 1 iunie - 3 iulie 2016, se va desfășura campania „Orașe curate - Botoșani”, campanie de informare, conștientizare și colectare separată a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Citiți întregul comunicat aici.
  [postat pe 03.06.2016 de ]
 • Comunicat de presă : Asociația Administratorilor de Piețe din România a decis crearea unei strategii integrate pentru piețele membre. Citiți întregul comunicat aici.
  [postat pe 24.11.2015 de ]
 • Campania „Împreună, pentru un mediu curat!
  ECOTIC, Urban Serv Botoșani, Agenția Pentru Protecția Mediului, Primăria din localitate și Modern Calor își unesc încă o dată forțele alături de locuitorii Municipiului Botoșani, pentru un mediu curat. În perioada 01 octombrie – 07 noiembrie, botoșănenii sunt invitați să predea cel puțin 10 kg de deșeuri de echipamente electrice și electronice într-un mod responsabil, premiul instant fiind un accesoriu util și modern pentru această toamnă. Prin acest gest responsabil, toți câștigăm însă un mediu mai curat. Citiți Comunicatul de presă, Acordul de parteneriat, Regulamentul campaniei și Flyerul campaniei.
  [postat pe 02.10.2014 de ]
 • Comunicat de presă: Botoșani - oraș curat! Citiți întregul comunicat aici.
  [postat pe 05.12.2013 de ]
 • Comunicat de presă : Controalele efectuate în teren de către angajații Urban Serv SA au dus la descoperirea, în aceste zile, a importante cantități de deșeuri constând din frunze uscate, scoase pe spațiul public. Citiți întregul comunicat de presă aici.
  [postat pe 04.11.2013 de ]
 • Comunicat de presă : Urban Serv SA Botoșani, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani, Asociația ECOTIC București, Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani și Palatul Copiilor Botoșani, vine în întâmpinarea dumneavoastră prin campania „Reciclează azi pentru sănătatea ta de mâine” - ediția 2013. Citiți întregul comunicat de presă aici .
  [postat pe 12.04.2013 de ]
 • Comunicat de presă : Operatorul de salubritate Urban Serv SA Botoșani se alătură ca partener Municipiului Botoșani, în desfășurarea competiției „Capitala Earth Hour (Ora Pământului) Romania”, în data de 9 martie 2013. Citiți întregul comunicat de presă aici .
  [postat pe 07.03.2013 de ]